Ju flisni Shqip?

ne ofrojm kurse mesimore dhe kurset e gjuhes

Sherbimet tona

 • Kurs e Gjuhes, per Student, Personat Private dhe Kompani
 • profesional Kurse Mesimore
 • Vetem- ose ne Grup
 • Kurse pershtatur per Formacione te tjera me Prioritetet e koordinuara

Na Telefoni prej ores 14:00 deri 17:00 ose shkuaje nje EMail - na kuptojm Shqip

Kurse te gjuhes tone

   • Gjermanisht:
   • Gjermanisht per Fillestar
   • Gjermanisht dituri mesatare
   • Gjermanisht per e perparushme
   • Kurs Gjermanisht: Komunikim te biznesit
   • "Biznes Gjermanisht": Komunikim ne zyre

Anglisht

   • Anglisht per fillestar
   • Anglisht dituri mesatare
   • Anglisht per e perparushme
   • Biznes Anglisht: Komunikim te biznesit
   • Anglisht per komunikim ne zyre

Frengjisht

   • Frengjisht per filletstar
   • Frengjisht dituri mesatare
   • Frengjisht per e perparushme
   • Frengjisht: Komunikim te biznesit

Italian

   • Italian per fillestar
   • Italian dituri mesatare
   • Italian per e perparushme

Spanjisht

   • Spanjisht per fillestar
   • Spanjisht dituri mesatare
   • Spanjisht per e perparushme

Portugalisht

   • Portugalisht per fillestar A1-A2
   • Portugalisht dituri mesatare B1-B2
   • Portugalisht per e perparushme C1-C2

Ofertat kurse mesimore

Shkenca Natyrore

 • Matematike
 • Fizike
 • Kimi / Biokimi
 • Biologji
 • Shkenca Kompjuterike
 • Gjeografi

Gjuhe:

 • Gjermanisht
 • Anglisht
 • Frengjisht
 • Spanjisht
 • Latine
 • Italian