Ju flisni Shqip?

ne ofrojm kurse mesimore dhe kurset e gjuhes

Sherbimet tona

 • Kurs e Gjuhes, per Student, Personat Private dhe Kompani

 • profesional Kurse Mesimore

 • Vetem- ose ne Grup

 • Kurse pershtatur per Formacione te tjera me Prioritetet e koordinuara

Na Telefoni prej ores 14:00 deri 17:00 ose shkuaje nje EMail - na kuptojm Shqip

Kurse te gjuhes tone

   • Gjermanisht:

   • Gjermanisht per Fillestar

   • Gjermanisht dituri mesatare

   • Gjermanisht per e perparushme

   • Kurs Gjermanisht: Komunikim te biznesit

   • "Biznes Gjermanisht": Komunikim ne zyre

Anglisht

   • Anglisht per fillestar

   • Anglisht dituri mesatare

   • Anglisht per e perparushme

   • Biznes Anglisht: Komunikim te biznesit

   • Anglisht per komunikim ne zyre

Frengjisht

   • Frengjisht per filletstar

   • Frengjisht dituri mesatare

   • Frengjisht per e perparushme

   • Frengjisht: Komunikim te biznesit

Italian

   • Italian per fillestar

   • Italian dituri mesatare

   • Italian per e perparushme

Spanjisht

   • Spanjisht per fillestar

   • Spanjisht dituri mesatare

   • Spanjisht per e perparushme

Portugalisht

   • Portugalisht per fillestar A1-A2

   • Portugalisht dituri mesatare B1-B2

   • Portugalisht per e perparushme C1-C2

Ofertat kurse mesimore

Shkenca Natyrore

 • Matematike

 • Fizike

 • Kimi / Biokimi

 • Biologji

 • Shkenca Kompjuterike

 • Gjeografi

Gjuhe:

 • Gjermanisht

 • Anglisht

 • Frengjisht

 • Spanjisht

 • Latine

 • Italian